About

Vanaf mijn 14de ben ik mij gaan verdiepen in computers en programmeren. Met dank aan ouders die al in een vroeg stadium zagen dat de PC het zou gaan worden. Sindsdien heeft het me niet meer losgelaten. Van C op de eerste Atari XT computer naar Visual Basic uiteindelijk .NET en meer. Ondanks mijn Electronicaopleiding toch in de ICT terecht gekomen.

Naast het ontwikkelen van desktop en web-software heeft ook app-ontwikkeling mijn hart. Ik heb in de afgelopen jaren ervaring op kunnen doen met het bouwen van apps voor native Android en iOS maar ook multiplatform-oplossingen zoals Xamarin en React Native.

Ik lees graag, vindt het mooi om te zien hoeveel nieuwe frameworks en tools er dagelijks bijkomen. Het is allemaal niet bij te houden, maar wel heel interessant.

Ik ben werkzaam geweest bij veel verschillende bedrijven, zoals Stage Holding, Ordina, Politie Amsterdam Amstelland, 1850 nummerinformatie en Reed Business Information. Ik heb veel over security geleerd tijdens de 7 jaar bij Fox-IT. Voel me nog steeds geen expert, maar dat was wel een heel leerzame periode.

Op dit moment werk ik voor 2 bedrijven waaronder IEX Media. Ik vind het leuk om me te verdiepen in het hele plaatje. Zoals het product, de klant, de business etc... Met die informatie en ervaring het beste product te maken met een acceptabele time-to-market. Daarnaast zie ik software ontwikkelen als een ambacht. Vakmanschap waarin je steeds beter kunt worden. Ik werk nog steeds hard aan het verbeteren van mijn skills.

Verder hobby ik er op los met diverse Android en iOS apps en een factuurapplicatie. Ik hobby graag met Blender 3D software en verkoop zo hier en daar een stock foto. Ooit aan the Economist en TROS opgelicht en verder cursor, delta power solutions en andere sites.

Vertalingen: