Nieuws Radar NL App voor Android

Het is alweer een tijdje stil op m’n blog, maar ik zelf heb daarentegen niet stil gezeten. Als je brein elke dag bezig is om goede ideeen te ontdekken, kom je soms nog wel eens op een leuk idee. Dit geldt (vindt ik zelf) voor dit nieuwste telg: de Nieuws Radar app die sinds vandaag op de Android store staat.

Ik maak al jaren heel dankbaar gebruik van een dienst die u ook wellicht bekend is: Google Alerts. Met Google Alerts is het mogelijk zoekwoorden in te stellen waarop de Google zoekmachine moet worden getriggerd en je een e-mail stuurt als er voor het gegeven zoekwoord nieuwe webpagina’s zijn gevonden. Reuze handig, denk bijvoorbeeld aan een alert voor je eigen straat of stad en natuurlijk andere onderwerpen die je interesseren.

De Nieuws Radar NL app doet dit specifiek voor nieuwsberichten en nieuwswaarden. Met de app kun je vrij te kiezen zoekwoorden opgegeven, verschijnt er een nieuwsbericht dat de zoekwoorden bevat, dan ontvang je een alert op je mobiel. Wil je bijvoorbeeld niets missen met betrekking tot je favoriete artiest, denk dan bijvoorbeeld aan zoekwoorden als “Rene Froger”, “Rihanna” etc… Je kunt naast nieuwsberichten ook nieuwswaarden in de gaten houden. ‘Nieuwswaarden’ zijn handig om bijvoorbeeld waarden zoals beurs-index of weersomstandigheden in de gaten te houden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een notificatie in te stellen als een beurs-index onder een bepaalde waarde zakt of boven een bepaalde waarde stijgt.

Kortom, de Nieuws Radar NL app verzameld voor jou het nieuws dat JIJ relevant vindt.

Download de app via de Google Play Store.

promo3a

Deelnemen aan de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *